Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

16 Aralık 2020 Çarşamba

Ebeveynler İçin Genel Başlangıç Espor Rehberi

 Ebeveynler İçin Genel Başlangıç Espor Rehberi (Teorik)


Evet değerli AZES takipçilerimiz, öncelikle ebeveyn ne demek ona bir bakalım.
Ebeveyn, anne ve baba anlamına gelir. Bir insanı doğuran veya yetiştirip büyüten aile büyüklerine verilen addır. Anne ve babanın her ikisinden bahsetmek için kullanılır.

Rehber:

Aileler tarafından bu konu hakkında çok soru aldığımız için, siz değerli AZES takipçilerimize böyle bir rehber hazırlama gereği duyduk. Zaten A'dan Z'ye Espor Projemizi hayata geçirme amaçlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de budur. Ebeveynlerimizin çocuklarını daha iyi anlamasında ve onların isteklerini en bilinçli, sağlıklı bir şekilde kulak verebilmeleri için biz AZES olarak her zaman sizlerin yanındayız. Gelin hep beraber ebeveynlerimizin Espor'a teorik olarak nasıl giriş yapmaları gerektiğine bir bakalım.


Erken yaşlar için en iyi başlangıç programı; 

Öncelikle ebeveynlerin kendilerine ve çocuklarına Espor'u teorik olarak öğretilmesi ardından uygulamaya geçilmesi gerekiyor. Espor sektörünü en iyi ve en sağlıklı şekilde onlara aşılamak gerekiyor. Ailesi olarakta bunu en iyi sizler yapabilirsiniz. Ve A'dan Z'ye Espor blogumuzu ziyaret ederek zaten ilk adımı atmışsınız. Dediğimiz gibi önce teorik olarak onu bu sektöre hazırlamamız gerekiyor. Ardından evde ona sağlıklı bir ortam ve sağlıklı bir düzen yaratarak antrenmanlar vs olarak profesyonel bir sürece girmesi gereklidir. Çocuklarınızın dersleri ile Espor arasındaki ince çizgiye çok dikkat etmeniz gerekecektir. Bunun için ''istek+sabır+yetenek+azim'' sürecinde taşlar yerine oturup bu sektör için uygun mu değil mi, yeneteği var mı anlaşılacaktır. Yapılan her işin fazlasının zararlı olduğunu unutmamalısınız. Espor'u ve oyun sektörünü eğer bir kariyer olarak değil de sadece oyun olarak belki ilerde bir şeyler olur diye düşünürseniz hiç başlamamanızı öneririz. Bu anlamda sizlere Espor'da Kariyer yazımızı da okumanızı öneriyoruz. Espor sektöründeki tüm kariyer imkanları bu yazımızda mevcuttur.

Uygulama kısmına çocuklarınızın ne istediklerini daha iyi bildiği zamanlarda yani Lise ve Üniversite de geçmesi önerimizdir. Uygulama kısmına hazır olduğunda www.playerbros.com (Türkiye'nin şuan da en büyük Espor haber websitelerinden bir tanesi) websitesinden ünlü takımların ve spor kulüplerimizin akademi takımı alım ilanlarına başvurmanızı öneririz. Akademi takımlarına girdiğinde eğer gelecek gösteren bir oyuncu konumundaysa yani yeneteği ve azmi var ise o takımın artık sözleşmeli bir oyuncusu olma yoluna girecektir. 

Espor Blogumuzu detaylı incelemesi, Ekitabımızı okuması ve Udemy eğitimimizi dinlemesi teorik olarak ilk aşamada yeterli olacaktır. Sonrasında ise sitemizin tüm içeriklerini en ince ayrıntısına kadar siz ebevenylerimizin de okumanızı öneririz. Çünkü Espor'u daha iyi öğrenip, çocuklarınızın kariyerlerine nasıl bir faydalı dokunuş yapmanız gerekeceğini öğrenmiş olabileceksiniz. 

En sonunda da dediğimiz gibi takımlara başvuru süreci başlayacaktır. Öncelikle çocuklarınızın Türkiye Espor Federasyonu'muz tarafından hayata geçirilen Esporcu Lisansı'nı almaları gerekiyor. Lisans alındıktan sonra bu aşamada sektördeki tüm Espor haber websitelerini takip etmeniz gerekecektir. Ek olarak sektördeki tüm Espor takımlarının sosyal medya hesaplarını takip etmeniz de akademi alımı ilanlarına ulaşmanız sürecinde size çok faydalı olacaktır. Doğru ilanları bulduktan sonra ise, hemen çocuklarınız ile o ilanlara başvurmalısınız. Süreci bu şekilde devam ettirip, takım ile anlaşıldıktan sonra takım yetkililerinin tecrübelerine bırakabilirsiniz. Çünkü eğer profesyonel bir Espor kulübü ile sözleşme imzaladıysanız, o takımda beden eğitimi hocası, psikolojik danışman, fizyoterapist vb gibi sağlık yönünden profesyonel ekip arkadaşları da bulunmaktadır.

Espor'da Aileler Yazımız:
https://www.adanzyeespor.com/2019/09/sosyal-hizmet-boyutu-aileler.html

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html


AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot