Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

10 Aralık 2020 Perşembe

A'dan Z'ye Espor İle Boodio İş Birliği

  A'dan Z'ye Espor İle Boodio İş Birliği 


A'dan Z'ye Espor ve Boodio Uygulaması ile işbirliğimizi siz değerli AZES takipçilerimiz ile paylaşıyoruz arkadaşlar. ''A'dan Z'ye Espor ve A'dan Z'ye Espor 2'' E-Kitaplarımız, Google, Amazon, Kobo, İdefix ve D&R Mağazaları'ndan sonra artık Boodio uygulamasında da mevcuttur. Boodio ailesine Espor'a destekleri için çok teşekkür ederiz. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Mehmet Arslantunalı ve Aras Bulut İynemli'nin kurucusu olduğu ''Boodio'' ailesinde, Espor sektörü adına A'dan Z'ye Espor olarak bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Boodio dijital basın lansmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Boodio Dijital Lansman


Boodio Nedir?
Boodio, klasik yayıncılıktan gelen bir ekiple, dijitale doğmuş genç profesyonellerin bir araya gelerek kurduğu Virgül Dijital Yayıncılık ve Prodüksiyon A.Ş’nin markası olan Boodio, bir e-kitap ve sesli kitap uygulamasıdır.

İnternet üzerinden, aylık abonelik ücreti ile hizmet veren Boodio, e-kitap ve sesli kitaplar dışında, sadece platforma özel olan içerikler, tefrika modeller ve akademik içeriklerle de sana özel bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Boodio, kullanıcılarına her türlü içeriği bulabilecekleri, kolay kullanımlı ve kişiselleştirilmiş bir uygulama deneyimi sunarken, yayıncılık sektörü için de dijital dünyaya geçişin güvenli kapısı olmayı hedefliyor.

Boodio ile bu zamana kadar listesini yaptığın ancak bir türlü vakit ayıramadığın kitapları kolayca okuyabilecek, hareket halinde olduğunda ise onları dinleyerek, keyifle okuduğun hikayene devam edebileceksiniz.

Yerli, yabancı, popüler ve klasik eserlerin bir araya toplandığı uygulamada, kategoriler arasında ayrıntılı bir şekilde arama yapabilir, takip ettiğin yazar ve yayınevleriyle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Seçtiğiniz kitaplardan kendi kütüphaneni oluşturarak çevrimdışı olduğun zamanlarda bile onlara ulaşabiliriz, okuyabiliriz ve dinleyebilirsiniz. Okuma ve dinleme deneyimini en üst seviyeye çıkaracak kullanıcı dostu özelliklerle donatılmış uygulamada, sesli kitaplar içeriğine göre seçilmiş profesyonel ses sanatçıları tarafından, stüdyo ortamında hazırlanmıştır. Aynı şekilde okuma konforunuzu en üst seviyeye çıkarmak için, uygulama içindeki tüm e-kitaplar epub dosyaları şeklinde yüklenmiştir.

Kitap kurtları için vazgeçilmez bir uygulama olacak Boodio, kitapların büyülü dünyasını henüz keşfetmemiş olanlar için de zevkli bir başlangıç olacak.
Vaktinizi değerlendirmenin en iyi yollarından biri olduğunu keşfedebilmeniz için, uygulamayı 7 gün ücretsiz deneyebilirsiniz.


Öne Çıkan Bazı Özellikler:
-3 farklı okuma modundan sana en uygununu seçerek keyfini arttırabilirsin.
-Dinleme hızını kendine göre ayarlayabilirsin.
-Çevirimiçi/çevirimdışı okuma özelliğiyle internetin olmadığında da kitaplarına erişebilirsin.
-Okurken ya da dinlerken istediğin yere ayraç ekleyebilir, notlar alabilirsin.
-Beğendiğin kısımları sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsin.
-Arka planda kesintisiz dinleme yapabilirsin.
-Ayrıntılı arama yapabilirsin.

Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını keşfetmek için, Boodio’yu 7 gün ücretsiz deneyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular
Boodio ve kullanımı ile ilgili sorularınızın cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

Uygulamaya nasıl üye olabilirim?
Uygulamamızı, Google Play veya App Store’dan indirdikten sonra e-posta adresini girerek, hızlıca deneme sürümünü başlatabilir, sınırsız içerik dünyasının keyfini çıkartabilirsiniz.

Boodio Aboneliğinin Fiyatı Nedir?
Uygulama ücretimiz aylık 29.90 TL’dir. 7 günlük ücretsiz deneme hakkın sona erdiğinde, her ay sabit ücret ödeyerek uygulama içindeki tüm içeriklere sınırsız erişebilirsiniz.

Deneme süresi nedir? Sona erdiğinde ne olur?
Uygulamayı rahatlıkla keşfedebilin diye, sizler için 7 günlük ücretsiz deneme imkânı sunuyoruz. Bu süre sonunda maceraya kaldığın yerden devam edebilmek için, aylık ödemeli paketlere geçmelisiniz. Küçük bir not: deneme süren dolmadan son 24 saat içinde üyeliğini sonlandırmazsanız paket ücreti kartından otomatik olarak çekilecektir. Bunun önüne geçmek için, profil güncelleme alanından üyeliğinizi iptal etmelisiniz.

Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
Üyeliğini, profil güncelleme alanından kolayca iptal edebilirsin. İlaveten, iptal etmek istemenin nedenlerini bizimle paylaşmanı çok isteriz. En iyi versiyonumuza ulaşmak için çalışırken, senden aldığımız geri dönüşler bizim için önemli.

Çevrimdışı okuma ve dinleme nedir nasıl kullanılır?
Kitaplar dünyasındaki yolculuğun bölünmesin, hikayen yarım kalmasın diye internetin olmadığı vakitlerde, kitaplarını okumana ve dinlemene imkân veren bir özellik bu. Bu özellikten yararlanabilmek için yapman gereken tek şey, kitap ekranlarındaki indirme ikonuna basarak, kitabını kitaplığına kaydetmen. Sonra istediğin yerde, istediğin vakitte, ister oku ister dinle.


Boodio Website:

Boodio Instagram:

Uygulamayı indirmek için Appstore veya Playstore 'dan indirebilirsiniz.

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot