Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Aralık 2020 Pazar

8 Yaşındaki Çocuk Profesyonel Esporcu Oldu

 8 Yaşındaki Çocuk Profesyonel Esporcu Oldu !


O Sadece Sekiz Yaşında Ama Şimdiden Fortnite Oyununda Muazzam Bir Yetenek

Bir spor muhabiri olan Darren Rovell kendi sosyal medya hesabından yabanıc bir Espor takımı olan Team 33'ün 8 yaşındaki Joseph Deen ile resmen anlaşma sağladıklarını duyurdu.

8 yaşındaki Joseph Deen adındaki yabancı bir çocuk, Team 33 isimli yabancı bir Espor takımı ile anlaşma sağladı. Evet yanlış duymadınız arkadaşlar. 8 yaşındaki bir çocuk resmen Esporcu oldu. Ve 33 bin dolar + profesyonel bilgisayar sistemine sahip oldu :)

Joseph Deen şuan oynadığı Fortnite isimli oyun ile hayallerini geçekleştirdi diyebiliriz. Siz de aynı Joseph Deen gibi hayallerinizin peşinden koşmalısınız arkadaşlar. Kim ne derse desin arkanıza bakmadan hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Çünkü Joseph Deen 6 yaşından itibaren antrenmanlarına başlamış bile :)

Ailenizin desteğini her zaman arkanıza almayı da unutmayın. Onların hayat tecrübelerini de göz ardı etmeyin.

Team 33'ün kurucularından biri olan Tyler Gallagher, "Son birkaç yıldır gizlice yetenek araştırıyoruz. Joseph'i resmi olarak duyurmaktan dolayı gurur duyuyoruz ve Espor'da buralara gelebilmek için inanılmaz bir azim gösterdi'' dedi.


Öte yandan bir çok eleştiri de tartışmaları beraberin de getirdi. Bu kadar genç bir oyuncunun işe alınması şuan dünya da eleştiriliyor. Değerli AZES takipçileri peki bu haberimiz hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Team 33 Resmi Websitesi:
https://team33gaming.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot