Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

2 Aralık 2022 Cuma

Discord Kanalınızdan Para Kazanma Devri Başlıyor

Discord'da Abonelik Devri Sizlerle


Discord, bir sohbet programıdır. Şuan genellikle bilgisayar oyunları oynayan kişiler tarafından tercih ediliyor. Sizin eviniz gibidir aslında Discord. İçerisinde farklı farklı odaların bulunduğu en güzel aile ortamı tadı olan bir dünyadır. Sesli ve yazılı iletişimin yanında video aramalarını da destekler ve canlı yayın açabilmenize bile imkan sağlar. Yani kişilere yayınlarda yapabilirsiniz. Discord'un sadece oyun odaklı değil artık geleceğin iletişim platformu konumunu kimseye kaptırmaya pek bir niyeti yok gibi.

Daha detaylı ''Discord Nedir?'' yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.
https://www.adanzyeespor.com/2020/07/gelecegin-iletisim-platformu-discord.html

Discord'da Abonelik Devri Sizlerle
Dünyanın en popüler iletişim platformlarının başında gelen Discord, büyük bir güncellemeyi hayata geçirdi. Discord, özellikle oyun sektöründe inanılmaz derecede büyümeyi başardı. Bu büyümeyi pandemi salgını ekstra şekilde tetiklemiş oldu.

Bildiğiniz üzere YouTube, Instagram, Telegram ve daha yeni olan Twitter abonelik sistemini aktif etmişti. Artık bu akıma Discord'da katılıyor.

Yeni abonelik sistemi ile sunucu sahipleri de özel içerikler için takipçilerinden abone olmalarını talep edebilecek. Bu sistem akımın başını çektiği Youtube sistemi gibi olacak diyebiliriz.

Kategoriler:
-1. Katman (ayda 2,99 ABD doları olarak fiyatlandırılır), özel bir aylık video içerir ve sunucusundaki herkese açık ileti dizileri oluşturmak gibi özelliklere sahip olunur.

-Kademe 2 (ayda 4,99 ABD Doları olarak fiyatlandırılır), abonelere anketlerde özel oylama hakları ve gelecekteki ürün indirimlerine erken erişim ve ayrıca birinci kademeden her şeyi verir.

-Kademe 3 (ayda 9,99 ABD doları olarak fiyatlandırılır), daha önce hiç görülmemiş sahne arkası içeriğine ve önceki iki kademedeki tüm avantajlara erişim sağlar.

Şimdilik dikkat çeken özellikler: 
Discord abonelikleri fiyat olarak ayrı ayrı kategori halinde sunulacak. Abonelikten gelen kazancın %90'ı sunucu sahibine aktarılacak. Bu güncelleme ile artık kanal sahipleri Discord üzerinden de gelir elde edebilecek. Örneğin, 100 TL’lik abonelik alan sunucu sahibi bu abonelikten 90 TL kazanacak.

Şartlar ise, 18 yaş ve üzeri olmak, hesabın hiç ceza almamış olması, hem e-posta hem telefon numarası doğrulamalarının yapılmış olması ve iki faktörlü doğrulamanın etkinleştirilmiş olması. Ve abonelik sistemi için kanal sahibi kesinlikle kural ihlali yapmamalıdır.

Güzel yanlarından bir tanesi de, abonelik sistemi için sunuculara minimum üye sayısı ya da aktif üye sayısı gibi şartlar belirlenmemiş. Dolayısıyla herkes abonelik sisteminden gelir elde edebilecek.

Güncelleme şuan Amerika'da başladı. Çok yakında Türkiye'de :)


AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Discord:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot