Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

14 Kasım 2020 Cumartesi

Londra Belediyesi Genç İşsizlik İle Mücadele İçin Espor'u Destekliyor

 Londra Belediyesi Genç İşsizlik İle Mücadele İçin Espor'u Destekliyor


Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Londra'daki çalışmayan üretken gençlerin sayısını azaltmak için Espor'u desteklediğini belirtti. Londra Belediye Başkanı, LDN UTD isimli kampanya organizasyonu ile ortaklık yaptı.

Kampanyanın amacı, Londra'daki genç işsiz sayısını azaltmak. Kampanya da çeşitli Espor turnuvaları ve Espor eğitimleri verilecek.

Londra'daki ve çevre ilçelerdeki gençler, yapılacak Espor etkinliklerine ve turnuvalarına katılım sağlayabilecekler. Ayrıca bu organizasyonlarda staj imkanı da sağlanacak. Diğer taraftan ise, bilgilendirici ve öğretici konferanslar da yapılacak.

Organizasyonda sosyal medya ve grafik tasarım gibi daha birçok yeni nesil teknolojik mesleki alanlarda da eğitimler verilecek.

Yapılacak turnuvalar Aralık ayı boyunca şuan için FIFA ve NBA oyunlarında olacak, turnuva Twitch üzerinden izlenebilecek. Turnuva bilgileri ve kayıt bilgileri haberimizin en altında bulunan organizasyonun sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.


Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan: ''Espor son 1 yılda çok hızlı büyüdü ve dünyanın en hızlı büyüyen endüstrisi olarak görülüyor. Bu hızlı büyüme de sorumlulukları beraberinde getiriyor. Bu kampanyayı desteklemekten dolayı gurur duyuyorum.'' dedi.

LDN UTD kurucusu Oliver Weingarten: ''Londra'daki gençleri Espor'un sadece evde arkadaşlarınızla birlikte oyun oynamak olmadığı yönünde teşvik edeceğiz. Gerçekten güzel bir kariyer seçeneği ve buna ışık tutmayı amaçlıyoruz.'' dedi.
LDN UTD Resmi Websitesi:

LDN UTD Twitch Kanalı:

A'dan Z'ye Espor ekibi olarak, 
''Oyun sektörünün ve Espor'un gücünü ve katma değerlerini bildiğimiz için bu sektörlerin her zaman arkasında olmaya devam edeceğiz. Bu tür girişimleri ülkemizdeki karar vericilerden de beklemekteyiz. Bildiğiniz üzere ülkemizdeki bu girişime örnek olarak A'dan Z'ye Espor kurucumuz Orçun Kamil Kabadayı'nın, 2020 yılı itibari ile hayata geçirdiği ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Espor Projesi'' ni örnek olarak verebiliriz. Oyun sektöründe yakında zamandaki başarımız olan Peak Games ailesini de AZES ekibi olarak tekrardan tebrik ederiz. Haberimizdeki gibi bu sektörlere önem verenler geleceğin karar vericileri arasında olacakları aşikar.''

KAYNAK


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot