Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

28 Kasım 2020 Cumartesi

Sakarya Life Dergisi Röportaj: Orçun Kamil Kabadayı Ve Espor

Sakarya Life Dergisi Röportaj: Orçun Kamil Kabadayı Ve Espor


Sakarya Life Dergisi Eylül-Ekim-Kasım-Aralık Sayısı Yayında!
Canadalı Medya A.Ş Sakarya'ya yeni bir şehir kültür dergisi kazandırdı. Sakarya Life, 2020 yılı Ocak ayından itibaren yayın hayatına başlayan Sakarya'nın ilk ve tek şehir kültür dergisidir. 2 ayda bir yayınlanan derginin 2020 yılı sonlarına doğru gelirken COVİD-19 salgını sebebi ile dört sayısı birden yayınlandı. Keyifli okumalar :)

Erkan Çiftçi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği Sakarya Life, 
Sakarya'nın tarihi/turistik doğal güzelliklerini, Sakarya'nın önemli mekanlarını, sanatçılarımızı, ilimiz için değer taşıyan kişilerin röportajlarını ve Sakarya'ya dair daha bir çok konuyu içermektedir. Dergi kültür, sanat ve spor alanlarında şehrin nabzını tutma yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Muhteşem bir özveri ve kalite ile hazırlanan dergi aynı zamanda şehirle ilgili özel bilgileri, muazzam fotoğraf karelerini ve şehir portrelerini de içeriyor. Sakarya ilimiz için bir ilk olan tamamı renkli ve modern bir tasarıma sahip Sakarya Life, belli bir süreliğine bayilerde ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Sakarya Life Dergisi resmi Instagram sayfası ve resmi websitesi de yayın hayatına başlamıştır arkadaşlar. Aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kurucumuz Orçun Kamil Kabadayı'nın, Sakarya Life Dergisi'ne Özel E-Spor Röportajı
Orçun Kamil Kabadayı: ''Öncelikle Sakarya Life ailesine yani sizlere çok teşekkür ederim. Küçük yaşlardan itibaren oyun sektörünün içerisindeyim. Sakarya’nın ilk ve tek şehir kültür dergisini severek okuyan biri olarak sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. Dergimiz şehrimize hayırlı olsun inşallah.

Amacım, Espor’un Türkiye’de sağlıklı ve bilinçli bir şekilde en iyi yerlere gelmesi için uğraşmak ve aynı zamanda ülkemizi temsil edecek bir şekilde global bir başarı gelmesini de sağlamaktır. Bunun için de gençlerimize küçük bir faydam olduysa ne mutlu bana. Bu yola baş koymuş genç kardeşlerimize tavsiyem, hayalinizdeki girişim fikriniz ne ise bu hayalinizin peşinden koşun. Bu yolda aldığınız başarısızlıklardan dolayı asla vazgeçmeyin çünkü aldığınız her başarısızlık aslında sizi başarıya ulaştıracak olan başarı basamaklarınız olacaktır.'' dedi.










AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot