Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

22 Temmuz 2020 Çarşamba

Mouse Pad Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mouse Pad Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


A'dan Z'ye Espor blogumuzda, ''Esporcular'' yani sizler için A'dan Z'ye her konuda bilgiler vermeye, destek sağlamaya çalışıyoruz. Önceki yazımızda: ''Mouse alırken dikkat etmemiz gereken maddeler'' den bahsetmiştik sizlere. 
https://www.adanzyeespor.com/2020/07/gamer-mouse-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler.html

Bu yazımızda da ''Mouse Pad alırken dikkat edilmesi gereken maddeler'' den bahsedeceğiz. Mouse Pad alırken dikkat edilmesi gereken önemli maddeler vardır. 
Keyifli okumalar.

1- Boyutu (Small, Large, XLarge)
Mouse Pad alırken, en önemli kriterlerden bir tanesi de boyutlarıdır. Kendinize ve kullanış durumunuza göre istediğiniz boyutlarda mouse pad'ler mevcuttur.

2- Kayganlık Durumu
Kayganlık durumunu kendi fareniz ile mağazalarda bulunan teşhir ürünlerinde denerseniz sizler için daha sağlıklı bir alışveriş olur. Mouse Pad, ne fazla kaygan olmalı ne de çok sert bir yüzeye sahip olmalıdır.

3- Malzeme Kalitesi Nasıl ?
Bir diğer önemli kriter malzeme kalitesi. Bu sektörde güçlü markaların malzemeleri kaliteli oluyor. Bir diğer taraftan bu malzeme elinizi yazın aşırı terletiyor mu, iyi kayıyor mu, soyuluyor mu, elinizi tahriş ediyor mu vb gibi durumları da göz önünde bulundurmanız uzun zaman kullanmanız açısından önemlidir.

Kenarlarının dikişli olması sizin avantajınıza olacaktır arkadaşlar. Çünkü yıkama durumunuzda diğer dikişsiz olanlara göre daha az ayrılma ve yıpranma olacaktır.

4- Temizlik ve Sağlık
Kumaş olmalı ve bu yüzden kolay temizlenmelidir. Kanserojen vb gibi maddeler içermemelidir.

5- Toz Tutmaması
Mouse Pad'in toz tutması, mouse'unuzun kayganlığını kötü derecede etkileyecektir. Bunun için toz tutmayan bir mouse pad tercih edilmelidir.

6- Su Geçirmez Olması
Alacağınız mouse pad su geçirmez ise bu size olası kötü durumlarda büyük fayda sağlayacaktır.

7- Tarzınıza göre
Bu kriter sizin zevklerinize göre değişkenlik göstermektedir. Kimisi led ışıklı alırken, kimisi sadece tasarım odaklı düşünmektedir.

8- Nereden Almalıyız ?
Bu konu aslında kişinin kendi isteğini de ilgilendiren bir konudur. Bazıları internetten ürün almayı severken bazı insanlarda direk mağazası olan markalardan ürün satın almayı tercih ediyor. Eğer alacak olduğunuz mouse'u herşeyine kadar tanıyor iseniz, bu konunun bir önemi yoktur. Fakat eğer ki o mouse hakkında hiçbir bilginiz yoksa mağazaya gidip elinize uygun mu, rahat mı, soyulabilecek bir ürün mü, kaliteli mi vb gibi birçok özelliği test etmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

9- Mouse ve Mouse Pad Uyumu (Marka)
Kullandığınız mouse ile aynı marka tarafından üretilmiş bir mouse pad almanız hem performans hem de sağlıklı kullanım açısından size 2 kat fayda sağlayacaktır.

10- İndirim Zamanları
İnternette Gamer'lara özel birçok marka özel günlerde, tatillerde, bayramlarda vb gibi günlerde indirimler yapmaktadır. Bunları takip edip en uygun ücret ile oyuncu ekipmanlarına sahip olmak bütçemiz açısından çok önemlidir.

11- Fiyat/Performans
Piyasadaki tüm ürünleri inceledikten ve bizim yazımızı okuduktan hemen sonra artık kafanızdaki ürünü fiyat/performans ve sizin istekleriniz açısından artık satın alabilirsiniz. Sağlıkla kullanmanız dileğiyle...

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot