Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

14 Mayıs 2020 Perşembe

Steam Küratör Nedir

Steam Küratör Sayfaları Nedir?

Steam Okk Nefes Grubu Küratör Sayfası

STEAM KÜRATÖRLERİ

Güvendiğiniz Sözcüler İle Seçilmiş Alışveriş

Steam mağazasına bildiğiniz ve güvendiğiniz ünlüler ve sözcüler tarafından seçilmiş şekilde göz atın veya oyun zevki sizinle aynı olan yeni Steam Küratörlerinin seslerini keşfedin. Tanıdığınız birçok gazeteci, YouTube ve internet ünlüsünün zaten Steam Küratörü olduğunu ve bir sonraki favori oyununuzu bulmanıza yardımcı olacak inceleme ve tavsiyeler için ne kadar çok çabaladığını göreceksiniz.

Steam Küratörlerinin Steam'deki alışveriş deneyiminizi nasıl şekillendirebileceği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için okumaya devam edin.

Daha Harika Oyunları Keşfetmek için Steam Küratörlerini Takip Edin
Ana sayfanızda;
Bir veya daha fazla Küratör takip ederek onların tavsiyelerinin doğrudan Steam ana sayfanızda ortaya çıktığını göreceksiniz.
Mağaza sayfasını bir Küratör tavsiyesiyle ziyaret ettiğinizde ürüne dair yorumlarını da göreceksiniz. Ayrıca, eğer Küratör görüntülü incelemesine bir bağlantı da eklediyse, Steam içerisinde o videoyu da göstereceğiz.

Steam Küratör Nedir

Daha Fazla Oyun Keşfedin
Ve Her Oyun Hakkında Daha Fazlasını

Küratör sayfalarında;
Küratörler artık Steam sayfalarını özelleştirme konusunda daha fazla seçeneğe sahip; görüntülenecek bölümleri seçmek, öne çıkarılacak belirli listeler ve incelemelerini filtreleyecekler tarafından belirlenmiş etiketler var.
Ayrıca, bir Küratör'ün incelemelerine popülerliğine, yayınlanma tarihine veya indirimine göre göz atın.
Küratörlerden gelen video içerikleri artık Steam sayfasında bir yere sahip; böylece bir Küratörün bir oyun hakkında neler söylediğini öğrenmek çok daha kolaylaştı.

Steam Küratörler

Neden Steam Küratörler?
Steam Küratörler sistemi, size Steam'de alışveriş yapma deneyiminize katkı sağlayabilecek kişi ve organizasyon seçenekleri sunmayı amaçlar. Hangi oyunların paranızı harcamaya değeceği konusunda fikir aldığınız YouTuber'lar, gazeteciler, yayıncılar gibi kişiler veya çevrimiçi topluluklar halihazırda bulunmaktadır. Steam Küratörler'i, takip ettiğiniz farklı fikir ve zevklere sahip kişilerin, Steam’de gördüğünüz oyunları ve oyunlar hakkındaki bilgileri etkileyerek alışveriş deneyiminizi geliştirebileceği bir yer haline getirdik. Aklınıza gelebilecek her oyun türünü, Steam'de mevcut olan tüm diller için bulabileceğiniz bir Steam Küratörü bulunmaktadır.

Oyun zevkiniz her ne yönde olursa olsun ve hangi dili konuşuyor olursanız olun, alışveriş deneyiminize katkı sağlayabilecek en az birkaç Steam Küratörü bulabilirsiniz.

Steam'de yer alan Küratörleri takip ederek, Steam Mağazasına göz atarken yalnızca onların önerilerini görmekle kalmayacak, aynı zamanda inceledikleri tüm oyunları görebileceğiniz Steam'deki kişisel sayfalarını da ziyaret edebileceksiniz.

Eğer sizin zevklerinizi paylaşan veya belirli oyun türleri için eşsiz bilgiler sunan yeni Küratörler bulmak istiyorsanız "Tavsiye Edilen Küratörler" veya "En İyi Küratörler" listelerini keşfedebilirsiniz. Oynadığınız oyunlara benzeyen oyunlar öneren Küratörleri daha iyi bulabilmesi için "Tavsiye Edilen Küratörler" bölümünde düzenlemeler yapılmıştır.

Steam Küratör Nedir

Neden Bir Küratörü Takip Etmelisiniz?
Steam'de yer alan Küratörleri takip ederek yalnızca bu küratörlerin önerilerini Steam Mağazasında (ana sayfanın en üst kısmında ve etiket ile tür sayfalarının üst kısımlarında) görmekle kalmayacak, aynı zamanda her bir küratörün kişiselleştirilmiş Steam sayfalarını ve inceledikleri tüm oyunları da görebileceksiniz. Bazı Steam Küratörleri oynadıkları oyunlar hakkında videolu incelemeler üretmekte ve artık siz de bu videoları doğrudan Steam üzerinden görüntüleyebileceksiniz.

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot