Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

16 Aralık 2022 Cuma

Tesla Araçlarda Oyun Keyfi: Tesla Ve Steam İş Birliği

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Araç Sahibi Gamerlara Müjdeyi Verdi


ABD merkezli dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi Tesla, gamerlar için bir güncellemeyi duyurdu. Tesla, Steam ile yaptığı iş birliği neticesinde artık Tesla'nın otomobilleri Steam aracılığıyla oyun oynama keyfini sunacak. Bu otomobiller müzik dinleme ve oyun oynama keyfini bir araya getiriyor. Oyun sektörünün dijitalleşen dünyada her alana entegre olmasını önümüzdeki zamanlarda daha çok göreceğiz. Özellikle oyun sektörü, web3 teknolojisinde bizlere muazzam teknolojileri beraberinde gösterecek.

Tesla’ya gelen Holiday Update, Model S ve X’e Steam uygulamasını ekliyor. Bu modellerde AMD Ryzen işlemci ve AMD RDNA 2 GPU mevcut. Tesla sahipleri kablosuz kontrolcü desteği ile Cyberpunk, Elden Ring, GTA 5, Forza Horizon 5 gibi binlerce oyunu oynayabilecek. 


Tesla tarafından yayımlanan aşağıdaki kaynak bölümünde yer alan videoda Cyberpunk 2077'i görüyoruz. Daha birçok oyunun bu araçlara gelmesi planlanıyor. Tesla araç sahipleri artık tüm Steam kütüphanelerine erişip, bu oyunları oynama keyfine varacak. Bazı oyunlarda sürücüler Tesla direksiyonunuda kullanılabilecek.. Hatta Elen Musk'ın tweetine göre klavye ve fareyi bağlamakta mümkün olacak :) 


Holiday Update paketi ile gelen diğer muazzam özellikler ise;
-Apple Music’i de araçlara entegre edebilme. Müzik severlere duyurulur :)
-Zoom görüşmesi yapabilme.
-Araçta bırakılan evcil hayvanları takip edebilme...

Siz, Tesla araçlarda oyun oynama hakkında neler düşünüyorsunuz? Gamer araç sahipleri gelin yorumlarda buluşalım :)

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Egaraj:
https://www.instagram.com/egarajtr

Tesla:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot