Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

11 Ekim 2022 Salı

2022 Yılının En Flaş VALORANT Transferleri

2022 Yılının En Flaş VALORANT Transferleri


2022 yılının ilk 3 çeyreği, hareketli ve dinamizmini koruyan hatta çıtayı daha yukarıya çeken bir espor serüvenini geride bıraktı. Bu süre zarfında hem oyuncu ihracatı hem de oyuncu ithalatı konusunda önemli gelişmeler yaşandı.

Surreal'den Fnatic'e uzanan bir başarı hikayesi: Alfajer!

Uzun süre Surreal Espor forması giyen Emir Ali "Alfajer" Beder gerek bireysel performansı ile gerekse takımının sürekli artı yöne doğru giden performansı ile 2022'nin en çok parlayan yıldızı olmuştu ve dünya devlerinden biri olan Fnatic'e uzanan bir başarı hikayesine imza atmıştı. Bu yılın Türkiye bazında en çok gündem olan ve en çok tebrik alan transferi olan Alfajer halen Fnatic forması için mücadele etmekte.

FF Young projesi meyvesini verdi.

2021 yılının Eylül ayında as takımının yanına bir de FF Young adında genç ve potansiyelli oyunculardan oluşan takımı dahil eden Fire Flux Esports kısa sürede oyuncu yetiştiren ve parlatan bir yapı oluşturmayı başardı. Takımın öne çıkan isimlerinden biri olan Asil "skyLeN" Yalçın Türkiye'nin önemli kulüplerinden biri olan Papara Supermassive Blaze kulübüne transfer oldu. Böylelikle FF Young ilk oyuncu transferini gerçekleştirmiş oldu. Aynı zamanda da kendi as takımlarına da iki oyuncu çıkarmayı başardılar.

2022'nin Esen Rüzgarı IF Parla Esports!

Birçok branşta iddialı bir şekilde ilerleyen Parla Esports VALORANT tarafına yaptığı transfer ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Espor'da rekor bütçeler çıkaran ve astronomik bonservis bedelleri ödeyen Parla Esports iddialı bir kadro oluşturmak için girişimlerine başlamıştı. Parla Esports, Fire Flux kulübünden Lauress'i bünyesine dahil ederek ses getiren bir transfere imza atmıştı. Parla Esports'un diğer transferleri ise Surreal Esports'dan Eren "jeyj7y" Kent ve Supermassive Blaze'den Enes "Jlerst" Yıldırım olmuştu. Bu transferler ile kadrosunu şekillendiren ve başarılara imza atan Parla Esports yoluna doludizgin devam ediyor.

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Anadolu Ajansı:
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bakan-varank-prof-dr-tuncalp-ozgen-teknoloji-merkezi-acilis-toreninde-konustu/2707414#

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot