Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

9 Temmuz 2021 Cuma

Fenerbahçe SK Bünyesine Espor Şubesi Resmi Olarak Kuruldu

Fenerbahçe SK Bünyesine Espor Şubesi Resmi Olarak Kuruldu


Fenerbahçe SK kongresinde espor şubesinin açılması 2021 yılında resmen kabul edilmiş oldu arkadaşlar. Espor sektörü adına bu önemli adımı bizde AZES olarak gönülden tebrik ederiz.

25 Haziran Cuma günü Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda takımın taraftarlarını ve espor severleri sevindirecek bir karar aldı. Kongrede alınan karara göre espor şubesi de dahil olmak üzere Kadın Futbol ve Paralimpik spor şubelerinin kurulması kararı alındı.

Ali KOÇ:
''Espor ne yazık ki, ne yazık ki diyorum çünkü saatlerce bilgisayarın önünde oturuluyor, bana göre tam spor değil ama ismi espor. Fakat öyle espor turnuvaları var ki, finallerini 500-600 milyon kişinin canlı izlediği noktaya gelinmiş vaziyette. Dünyada espor turnuvalarının başladığı dönemden bu döneme geldiğinizde kazandıkları para ödüllerine baktığınız zaman Wimbledon veya bazı futbol turnuvaları gibi çok büyük, dünyada takip edilen büyük turnuvalarla eşdeğere geldi. Daha da önemlisi geleceğin taraftarlarının çok büyük bir ilgi alanı. Bunun kaçarı yok.

Baktığınız zaman Avrupa’da birçok spor kulübü de bu yönde yatırım yapıyorlar. Bu tartışmasız bir gerçek. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak da zaten bunların tohumları biz 1907 derneği yönetimindeyken atılmıştı. 1907 Fenerbahçe Derneği de sağ olsunlar bunu devam ettirdiler. Biz şimdi genel kuruldan bunu Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde yapılmasının iznini isteyeceğiz. Maddi yük getirir mi? Çok enteresandır ki, demin anlattığım gerçeklerden dolayı en kolay sponsor bulunan alanlardan biri oldu. Bugün 1907’nin faaliyetlerini yürüttüğü espor takımımıza baktığımız zaman hiçbir şekilde finansman sıkıntısı yaşayan bir alan değil.''

Artık espor turnuvaları, yüz milyonlarca genç kitle tarafından takip ediliyor ve büyük bir gelirde getiriyor. Belki de önümüzdeki 10 sene içerisinde espor, futbolu geride bırakacak kadar büyük bir branş olacak...

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot