Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

7 Mayıs 2021 Cuma

2020'nin En Popüler Türk Yapımı Oyunları

2020'nin En Popüler Türk Yapımı Oyunları


Mount & Blade II: Bannerlord - TaleWorlds Entertainment
Mount & Blade II: Bannerlord, TaleWorlds tarafından Microsoft Windows platformu için geliştirilen aksiyon-rol yapma oyunu. Mount & Blade: Warband'in 200 yıl öncesinde geçen oyun önbölüm niteliğinde olup serinin önceki oyunları gibi strateji ve sandbox oynanışı temel almaktadır.

Türkiye’nin marka oyunu, Mount and Blade...

30 Mart 2020 itibari ile oyunculara sunulan ve neredeyse 7 yılı aşkın bir süredir merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord, Steam üzerinde rekora imza attı. Yayınlandığı saatte 100 bin anlık kullanıcı rekorunu kırdı ve tarih yazdı.

''Mount & Blade 2: Bannerlord, 2020'de Steam'de En İyi Çıkış Yapan Oyun Oldu''

İlk kez 2008’de yayınlanan “Mount & Blade”in devam oyunu “Mount & Blade II: Bannerlord”, Türk oyun firması TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirildi ve tamamen Türkçe olarak hazırlandı. Ve tüm oyunculardan tam not alıp adeta rekorlar kırarak tarih yazdı.

Zula - InGame Group


Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oyunudur.

Oyun, Türk yapımı ilk MMOFPS oyunudur. Oyun 22 Şubat 2015 tarihinde çıkış yapmıştır. Zula, resmî sitesi üzerinden ücretsiz indirilip kayıt olunduktan sonra oynanabilmektedir.

2016 yılında Steam'e eklenen oyun, 12 Temmuz 2017 tarihinde Steam kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile Steam platformundan kaldırılmıştır. 2018 yılında sorun düzeltilip tekrar Steam platformunda yayına girmiştir.

Zula'nın mobil versiyonu Zula Mobile, 17 Ocak 2020 tarihinde Android ve iOS platformlarında çıkış yapmıştır. Zula Oyunu şuan PC ve mobil sürümlerinde bulunmaktadır.

Zula, ülkemizde resmi ligi olan 2 oyundan birisi. Toplamda 10 takımın kıyasıya mücadele ettiği ve şampiyonun Zula Nonstop Arena’da offline yapılan finallerde belli olduğu bir organizasyona sahip. Bunun yanında Rekabet Ligi ismi verilen 2. Bir lig var. Bu ligin şampiyonu bir sonraki sezonda Zula Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine katılıyor. Ve hatta Türkiye'de bir ilk olan Zula Kadınlar Ligi'ne de sahip :)

Sabotaj - HES Games


Sabotaj 2017 yılından itibaren HES Games tarafından geliştirilen, 2020 Temmuz ayı itibariyle de TYPER Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Türk yapımı MMOFPS oyunudur.

18 Temmuz 2020 tarihinde çıkış yapan Sabotaj; Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilir. Sabotaj Türkçe ve İngilizce dil desteğine sahiptir. Türkiye dahil 45 farklı Avrupa ülkesinden oynanabilmektedir. Türkiye ve Avrupadaki yayıncılık faaliyetlerinin tamamı TYPER Games tarafından yürütülmektedir.

Sabotaj konusu itibariyle askeri disiplinden gelen Force takımı ile uluslararası ajanlardan oluşan Tactic takımı arasındaki mücadeleyi konu alır. 8 Farklı harita ve 7 farklı oyun moduna sahiptir.

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot