Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

27 Nisan 2021 Salı

FIFA'da Kendini Geliştirmek İsteyen Oyuncular İçin Oyuncu Rehberi (Bölüm 1)

 FIFA'da Kendini Geliştirmek İsteyen Oyuncular İçin Oyuncu Rehberi (Bölüm 1)


Sevgili AZES Takipçilerimiz merhaba,

Sizlerle ''FIFA Oyuncu Rehberi Bölüm 1'' ile karşınızdayız. Bu rehberimizi FIFA'nın genç star oyuncularından Şahangiller Espor Kulübü Esporcusu namıdiğer ''Lester_chicks'' sizler için hazırladı. Keyifli okumalar :)

Arkadaşlar hepinize merhaba, ben Şahangiller Espor Kulübü'nün FIFA oyuncusu Lester_chicks. Şimdi size FIFA’da nasıl espor oyuncusu olunduğumu, oyun esnasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini, Espor dalının FIFA hakkında ki önemini ve oyunun içindeki en önemli olan kısımları anlatacağım.

En başta FIFA’da esporcu olmak için, ultimate team modunu oynayıp kendinizi division rivals ve weekend ligtte üst seviyelere çıkarmanız gerekiyor. Kadro yapınızın kimyası 100 olacak şekilde kendi oyun stilinize göre dizayn etmeniz gerekiyor. Division rivals ve weekend ligi sürekli ve uzun süre aralıksız oynadıktan sonra ülke çapındaki genel olarak düzenlenen turnuvalara katılmanız sizleri çok daha iyi bir seviyeye çıkarabilir. En azından turnuva tecrübeniz zamanla gelişir ve oyun seviyeniz yükselir. Daha sonra turnuvalarda herhangi bir başarı elde ederseniz, Türkiye E-Spor Federasyonu'ndan espor lisansınızı alabilirsiniz. Ama takımlar tarafından keşfedilmek için sürekli turnuvalarda boy göstermeniz gerekiyor.

İkinci olarak, oyun esnasında kesinlikle sakin kalıp ve sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Rakibi analiz edip ona göre oynamanız ve defans yapmaya ağırlık göstermeniz gerekiyor. Her zaman en iyi defans yapan kazanır arkadaşlar bunu sakın unutmayın. Antrenman kısmında %40 hücum %60 defans olarak oynamaya çalışın.

Üçüncü olarak, FIFA espor dalının öncü oyunlarından olmuştur. Ve futbol ilgisi tüm dünyada bu kadar yüksek iken FIFA’yada ilgi dünya genelinde çok ciddi oranda yüksektir.

Son olarak, oyun içinde ultimate team ve pro clubs kısımları espor dalında ön kısımda ama ultimate team yıllardır olduğu için oyuncusu çok daha fazla ve aktiftir. Ultimate team FIFA espor anlayışını benimseyen en büyük etken.


Ve unutmadan siz oyunculara kesinlikle söylemem gereken oyun içi tavsiyeler şunlar;

Ultimate team de kadro kurma görevleri, fiyatına göre hızlı ve çevik futbolcular, transfer pazarındaki fiyat hareketlenmeleri, takım içi kimya...

Kadro kurma görevlerinde olabildiğince meta(oyunun yapısına uygun oyuncular) görevleri yapılmalı. Ve kesinlikle kadronuzun kimyasına uygun olmalı.

Hızlı ve çevik futbolculara olabildiğince çok önem göstermek gerekiyor özelliklede oyunun başlarında. Genelde bu oyuncular premier ligte bulunuyor.

Transfer pazarınıN sürekli olarak inişli çıkışlı olduğu zamanları takip etmek gerek ve ona göre oyuncu almanız gerekiyor. Özellikle perşembe günü akşam saatleri transfer pazarının en pahalı olduğu zaman. En ucuz zaman ise Pazar günü.

En önemli kısımlardan biriside takım kimyası. Takımınızın kimyası 100 olmalıdır ve bunun olması için de, ya aynı ülkeden oyuncular olması gerekiyor ya da aynı ligten oyuncular olması gerekiyor. Bunu aynı lig yada 2 lig olarakta yapabilirsiniz ve takım içi oyuncuların anlaşma olasılığı en üst seviyeye çıkar. Gerisi siz oyunculara kalmış...


YAZAR
Profesyonel FIFA Oyuncusu
Caner Bülbül Namıdiğer ''Lester_chicks''
Lester_chicks İletişim: www.instagram.com/caner_lester

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot