Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Mayıs 2020 Çarşamba

Espor'da Kadınlar: Türkiye (Bölüm 1)

Espor'da Kadınlar: Türkiye (Bölüm 1)

Zula Kadınlar Ligi

Espor sektörü bildiğiniz gibi hızla yükselmeye devam ediyor. Dünyada ve ülkemizde birçok turnuvalar yapılıyor. Oyuncularda bu organizasyonlardan büyük paralar kazanıp kariyerlerine bu yönde devam ediyorlar. Espor'un bu durdurulamaz yükselişinin ardından neredeyse her saniye farklı farklı gelişmeler yaşanıyor.
Espor'un son zamanlardaki en güzel gelişmelerinden bir tanesi de sadece erkeklerin değil kadınların da bu geleceğin dünyasında aktif bir rol oynamaya başlamasıdır.

Zula Resmi Açıklama:
Kadınların gelişen Espor ekosisteminde daha fazla yer almasını ve oyununu en üst seviyede oynayan kadın oyuncuların kendisini profesyonel arenada daha fazla göstermesini amaçlayan Zula'da yeni bir dönem başlıyor. Türkiye'nin kadınlara özel ilk Espor etkinliği Zula Kadınlar Turnuvası'nın ardından Türkiye'nin kadınlara özel ilk profesyonel Espor ligi ''Zula Kadınlar Ligi'' çok yakında başlıyor.

Zula Kadınlar Ligi Nedir?
Zula Kadınlar Ligi, Türkiye'nin kadınlara özel ilk ve tek profesyonel Espor ligidir. Geride kalan yıllarda Türkiye'de Espor'a büyük yatırımlar yapan ve hali hazırda Türkiye'nin en büyük Espor liglerinden birisi olan Zula Süper Lig'i bünyesinde barındıran Zula'nın kadınları Türkiye ve Zula Espor ekosistemine daha fazla dahil etmek için başlattığı bir ligdir. İlk sezonunda 40.000 TL ödül havuzuna sahip olan Zula Kadınlar Ligi'nde onlarca kadın oyuncu büyük ödül ve şampiyonluk kupası için yarışacak, bu kıyasıya mücadele ile Zula'da rekabet bir üst seviyeye taşınacak.

Kadınlara Özel Espor Etkinlikleri ve Turnuvaları
Zula'nın yıldızlarının oyununu gösterme sırası geldi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında sahne bir kez daha kadınların.

Türkiye'nin kadınlara özel ilk ve tek Espor etkinliği Zula Kadınlar Turnuvası'nda kendini göstermeye ve profesyonel arenadaki yerini almaya hazır mısın?
10.000 TL ödül havuzuna sahip Zula Kadınlar Turnuvası, 1 Mart 2020'de Nonstop Zula Espor Merkezi'nde. Üstelik gün boyunca birçok sürpriz hediye ve eğlenceli etkinlikler de Nonstop Zula Espor Merkezi'nde seni bekliyor.

Zula 8 Mart Kadınlar Günü Espor Turnuvası

Zula Kadınlar Turnuvası, Türkiye'nin kadınlara özel ilk Espor etkinliğidir. Kadınların Zula'nın profesyonel arenasında daha fazla yer almasını amaçlayan Zula Kadınlar Turnuvası'nın ikincisi 1 Mart 2020 tarihinde Nonstop Zula Espor Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Zula 8 Mart Kadınlar Günü Espor Turnuvası

Beşiktaş Espor’da Dünya Şampiyonu
Beşiktaş Kadın CS:GO Espor takımı dünya şampiyonu oldu.

Beşiktaş Kadın CSGO Espor Takımı Dünya Şampiyonu

Beşiktaş, her alandaki başarısı ile farkını ortaya koyuyor. İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen DreamHack Showdown Finali’nde Amerika temsilcisi CLG Red’ 2-1 yenen Beşiktaş Kadın CS:GO Espor takımı, Dünya Şampiyonu olarak, 50.000 dolarlık ödülün sahibi oldu.

5-7 Temmuz tarihleri arasında Valencia’da düzenlenen turnuvaya doğrudan davet edilen Kadın CS:GO Espor takımı, turnuvaya B grubunda başladı. Oynadığı her iki maçı da kazanan siyah-beyazlılar, Yarı Final biletini kolaylıkla kaptı.

Beşiktaş Kadın CSGO Espor Takımı Dünya Şampiyonu 2

Yarı Final’de bir başka Amerika temsilcisi Dignitas ile karşılaşan Beşiktaş, üstün bir oyunla maçı 2-0 kazandı ve Final’e yükseldi. Çekişmeli geçen final serisinde ilk maçı alan fakat ikinci maçı kaybeden Beşiktaş Kadın CS:GO Espor takımı, son maçta tüm oyuncuların harika performans sergilemesiyle galibiyete uzandı ve Dünya Şampiyonu oldu. Siyah-beyazlı takım böylelikle 50 bin dolarlık büyük ödülü de kazandı.

Ülkemizde kadınlara özel Espor etkinlikleri, organizasyonları ve şampiyonlukları oldukça;
''Espor'da Kadınlar'' köşemiz ile sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere takipte kalın.

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot