Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

23 Eylül 2019 Pazartesi

Nasıl Esporcu Olunur

Nasıl Esporcu Olunur?


Espor'cularda en önemli detaylar;

1- Yetenek
2- Oyun Bilgisi
3- Tecrübe 'dir arkadaşlar.

Espor sporcuları günde 8 saat antrenman yaparak, profesyonel oyuncuların özellikle Koreli’lerin maçlarını izleyip kendilerini nasıl daha iyi geliştirebileceklerini, oyunda öldükleri zaman ise maçların tekrarlarını izleyip nerede hata yaptıklarını öğreniyorlar. Oyuncuların her şeyden önce istekli, azimli ve yetenekli olması gerekiyor. Bunu eğlenmek amaçlı değilde gerçekden iş olarak görmeniz gerekmektedir. Belirli bir yeteneğin üstünde iseniz profesyonel bir çalışma ile istediğiniz profesyonel liglerde oyuncu olabilirsiniz. Özellikle yetenek ile birlikte oynadığınız oyun hakkındaki bilginizde en önemli hususlardan bir tanesidir. Öncelikle oyun içindeki sıralamanızı koruyup yüksek puanlara çıkmanız ile beraber akabinin de ise akademi liglerinde kendinizi göstermeniz durumunda profesyonel takımlar sizin farkınıza varacaklardır. Oyun içindeki iletişiminiz çok önemlidir çünkü maç içerisinde utangaçlıktan dolayı konuşamıyor iseniz profesyonel olma şansınız neredeyse sıfırdır.

Yüksek derecede konsantrasyon, mükemmel el-göz koordinasyonu, şimşek hızında tepki, reaksiyon süreleri, takım çalışması ve güçlü iletişim becerileri bir Espor oyuncusunun olmazsa olmazlarıdır.

Espor’cuların oyunculuk dönemleri bittiğinde yani emeklilik dönemlerinden sonra yayıncılık, koçluk, antrenörlük, analistlik vb. gibi pozisyonlarda mesleklerine devam ediyorlar.

Nasıl Esporcu Olunur

Elektronik Spor’da Başarı Faktörlerini 5 puan üzerinden tanımlayacak olursak:

Zeka ilk sırada yer alırken, görme de ikinci sırada yer almıştır. Elektronik Spor’da başarı faktörlerinin her birinin birbirine yakın olduğunu görmekteyiz. Her faktörün birbiriyle bağlantılı ve koordineli olarak aşırı önem arz ettiğini söyleyebiliriz.


AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot