Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Haziran 2022 Pazartesi

Espor Tutkunlarını Profesyonellerle Bir Araya Getiren Türkiye’nin İlk Dijital Platformu: ‘Espor Kariyerim’

Espor Tutkunlarını Profesyonellerle Bir Araya Getiren Türkiye’nin İlk Dijital Platformu: ‘Espor Kariyerim’



Sponsoru olduğumuz yeni projemizin başladığını duyurduğumuz için heyecanlıyız.
Türkiye'de espor sektöründe ilk olan A'dan Z'ye Espor yeni proje adımımız: " Esporkariyerim " sizlerle.
www.esporkariyerim.com

A’dan Z’ye Espor ekitabı yazarı Orçun Kamil Kabadayı'nın desteği ile genç yazılımcı Furkan Oruç’un projesi olan ‘Espor Kariyerim’ 2022 yılı Haziran ayı itibari ile hayata geçti.

Türkiye'nin İlk Espor Transfer Sitesi
-Oyuncular
-Takımlar
-Kiralık oyuncular, transferler, oyuncu kazanı, takım için ekipler, turnuvalar ve daha birçok hizmet tek bir sitede!

Espor Kariyerim üzerinden oyuncu ilanlarına, espor transferlerine, espor haberlerine, oyuncular hakkında bilgilere, kiralık oyunculara ve enler kategorisine giren oyunculara göz atabilirsin. Espor Kariyerim’i espor ile ilgilenen herkes kullanabilir. Türkiye’nin ilk espor transfer sitesidir.

Espor Kariyerim Nedir?
Esporcular için profesyonel oyuncu profili oluşturarak ilan verme imkânı sağlar. Böylece profesyonel oyuncular kendi cümleleriyle kendilerini açıklayabilir, oynayış stillerini yansıtan favori videolarını paylaşabilir, üstlenebilecekleri rollerini ve beklentilerini anlatabilirler. Ayrıca yeni takım oyuncuları bulma, takımlara seslerini duyurma ve kariyer yolculuğuna başlama fırsatına da sahip olurlar.

04.06.2022 tarihinde faaliyetlerine başlayan Esporkariyerim sürekli gelişim prensibiyle kullanıcıların geri bildirimlerine ve isteklerine göre website ve uygulama geliştirmeleri yaparak ilerleyecektir. Beta sürecinde saptanacak eksikliklerin giderilmesi ile başlanarak platform içeriğinin takım koçlarından, sosyal medya yöneticilerine kadar tüm espor profesyonelleri için genişletilmesi, espor kulüpleri için LFT ve duyuru sisteminin aktifleştirilmesi, sponsorların sisteme dahil edilmesi Esporkariyerim’in yol haritasında 2022’nin ilk yarı planları arasında bulunmaktadır. İlerleyen süreçte sistemin global versiyonunun öncelikle Avrupa, sonrasında tüm dünyada hayata geçirilmesi hedeflenmektedir.

Esporkariyerim;
Amacımız, gençlerin hayallerine ışık olabilmektir. Projemizi hayata geçirme amaçlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de budur.


Nasıl İşler?
Espor kulüpleri için profesyonel takım profili oluşturma olanağı sağlar. Böylece takımlar sorulara ve arayışlara yanıt verebilir, profil sahibi oyuncular ve diğer üyelerle platform üzerinden toplantı planlayabilir, turnuva ve etkinlik duyurularını paylaşabilir ve sponsor arayışında bulunabilirler.

Espor tutkunları için güncel transferleri takip edebilme, doğru haberlere ve detaylı rehberlere ulaşabilme, etkinlik ve turnuvalardan haberdar olabilme fırsatı yaratır. Ayrıca üyeler Espor Kariyerim ile entegre platform oyuncu kazanı ile sosyal medya profillerini oluşturabilme, içeriklere yorum yapabilme, maç tahminlerinde bulunabilme ve tüm dijital oyun ihtiyaçlarına kolayca erişebilme imkanına sahip olurlar.

Espor Kariyerim yaratıcı fikirlere sahip, espor konusunda tutkulu, büyük bir projeyi gerçekleştirmek için çalışmak isteyen tüm parlak zihinlerin başvurularını kabul etmektedir. Ayrıca espor sektöründe, bölgesinde bir ilk olan bu proje, partnerlik ve sponsorluk tekliflerine açıktır. 

AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot