Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

13 Ocak 2022 Perşembe

A'dan Z'ye Espor İle Tink İş Birliği

 A'dan Z'ye Espor İle ''Teknoloji Ve İnsan Kolejleri(Tink)'' İş Birliği


A'dan Z'ye Espor ve Tink Kolejleri ile işbirliğimizi siz değerli AZES takipçilerimiz ile paylaşıyoruz arkadaşlar. ''A'dan Z'ye Espor ve A'dan Z'ye Espor 2'' e-kitaplarımız, Tink ailesine ve öğrencilerine ücretsiz bir şekilde sağlanacaktır. Tink ailesine Espor'a destekleri için teşekkür ederiz.

A'dan Z'ye Espor markamız olarak, Tink Kolejleri ile genç esporcu aday öğrencilerimize veya espor sektöründe kariyer hedefleyen öğrencilerimize fayda sağlamak üzere ekitaplarımızı ücretsiz bir şekilde Tink ailesi ile buluşturuyoruz.

Hayırlı ve uğurlu olsun.

Zeynep Dereli'nin kurucusu olduğu ''Tink'' ailesinde, Espor sektörü adına A'dan Z'ye Espor olarak bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. 

Tink Nedir?


Tink kendini gerçekleştirmektir. Eylül 2017’de eğitim öğretime başlayan Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri, Çekmeköy’de doğa içindeki yeni kampüsünde kanıtlanmış başarıları ile öğrencilerini dijital çağa en iyi şekilde hazırlayan özel K-12 eğitim öğretim kurumudur. Türkiye’nin ilk ve en iyi insan odaklı teknoloji okulu olmasının yanı sıra 2020 senesinde dünyanın en inovatif 100 okulu arasına girmiştir. AB’nin Mükemmeliyet Merkezlerinden biri olarak ülkemizi gururla temsil etmektedir. Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri, insanın merkezde olduğu ve teknolojik imkanların sonuna kadar kullanıldığı K-12 eğitim öğretim kurumudur.

Tink, Teknoloji ve İnsan Kolejleri, öğrencinin merkezde olduğu ve teknolojik imkanlarının sonuna kadar kullanıldığı dijital çağa uygun bir eğitim fırsatı sunar. Anaokulundan Liseye kadar her kademede eğitim veren Tink geleceğin liderlerini, dijital yetkinlikler ve girişimcilik ruhu kazandırarak yetiştirir. Kayıt sürecini tamamen online yapmanıza imkan sağlayan sistemimiz 2021-2022 eğitim öğretim yılı için hazır. Kayıt kabul için https://www.tinkturkiye.com/index.php/kayit-basvuru yaparak yerinizi güvence altına alabilirsiniz.

Tink Ne Zaman Kuruldu?
Tink (Teknoloji ve İnsan Kolejleri), yurt içinde ve yurt dışındaki AR-GE çalışmaları sonucunda 2016 yılında kuruldu. Sancaktepe kampüsünün inşaatına 2017 yılında başlandı. 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında da kapılarını öğrencilerine açtı.

Tink Ve Espor Sınıfları



AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot