Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

6 Ağustos 2020 Perşembe

Kurucumuzdan Röportaj: ABB ASKİ E-Spor Kulübü

Kurucumuzdan Röportaj: ABB ASKİ E-Spor Kulübü


Kurucumuz, Orçun Kamil Kabadayı'nın Proje Yöneticiliğini yaptığı ''ASKİ E-Spor Kulübü'' hakkında A'dan Z'ye herşey, LEVEL'de!‬

‪Kurucumuz, Orçun Kamil Kabadayı ve ekip arkadaşımız Mustafa İvgen'in röportaj verdiği Türkiye'nin en çok okunan oyun dergisi Level'in Eylül sayısı, tüm Türkiye'de olacaktır!‬

Ankara Büyük Şehir Belediyesi, espor’a destek veren ilk belediyelerden. ABB ASKİ Espor ise Türkiye’de bulunan büyükşehirler arasında ilk resmi büyükşehir belediye espor kulübü. ASKİ Espor, ZULA kadınlar ve erkekler takımlarıyla liglerde aktif olarak yer alıyor.

Level dergisi yazarı ve Dijital Sporlar kurucusu İlker Karaş sordu, ABB ASKİ Espor Kulübü yanıtladı. ''ABB ASKİ Espor Kulübü'' hakkında merak ettiklerinizi bu röportajda bulabilirsiniz.
Röportaj Soruları: 

1. Merhaba, röportaj talebimizi kabul ettiğiniz için teşekkürler. Öncelikle sizleri tanıyarak sohbetimize başlayalım. Kendinizden ve bulunduğunuz konumdan bahseder misiniz?

2. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Espor serüveniniz nasıl başladı? Başkan Mansur Yavaş’a bu konuyu nasıl taşıdınız?

3. Türkiye’deki Büyükşehir Belediyeleri arasında ilk kez Espor’a bu denli destek veren ekipsiniz. Bu konuda geleceği nasıl görüyorsunuz?

4. Zula Kadınlar Ligi için bir takımınız da mevcut. Bu süreç nasıl doğdu ve büyüdü, şu an ne durumda?

5. Covid-19 ile birlikte herkes artık online olarak etkinliklerine ve çalışmalarına devam ediyor. Bu aşamada gelecekte ABB olarak Espor odası, eğitim odası gibi çalışmaları yapmayı düşünüyor musunuz?

6. Belediye olarak gençlere yönelik etkinlikler de düzenliyorsunuz. Geçtiğimiz yıl bir PUBG Mobile etkinliğiniz oldu. Bu yıl bunun devamını gerçekleştirmeyi düşünüyor musunuz?

7. Şu ana kadar bahsettiğiniz şeyler aslında hem ülkemizde hem de Espor için adım atmayı hedefleyen dünyanın farklı ülkelerindeki belediyeler için bir örnek proje diyebiliriz. Uluslararası temaslarınız mevcut mu?

8. İşin biraz da spor kulübü boyutu var. ABB olarak ASKİ Spor Kulübü ile yolların nasıl kesiştiği, bu süreçte neler yaşandığını dinleyebilir miyiz?

9. İşin biraz matematiğine doğru geçelim. Resmi kurum, şahsi Espor kulüpleri ve spor kulüpleri gibi konuya baktığımızda bulunduğunuz konumun Türkiye Espor’u için nasıl bir anlam ifade ettiğini ve bu noktadan sonra neler getireceğini aktarabilir misiniz?


AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:

Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot