Türkiye'nin En Iyi Ve En Kapsamlı Tescilli Espor Blogu.
Esporcuların kalbi...

Son Dakika!

Post Top Ad

Your Ad Spot

2 Mayıs 2020 Cumartesi

TESFED, Milli Eğitim Bakanlığı ile Protokol İmzaladı

TESFED, Milli Eğitim Bakanlığı ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Başkan Özdemir, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'u ziyaret etti.


Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) Başkanı Alper Özdemir, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk ile bir araya gelerek, Federasyonumuz ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında hayata geçirilmesi planlanan projeleri görüştü.

TESFED Başkanı Alper Afşin Özdemir "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'u ziyaret ederek Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye E-Spor Federasyonu ortaklığında hayata geçirmeyi planladığımız projelerimizi konuştuk. Yakın zamanda imzalamayı planladığımız protokol ile eğitim ve Esporu entegre ediyor olacağız. Güzel gelişmeleri yakında açıklayacağız." açıklamasında bulundu.

TESFED, Milli Eğitim Bakanlığı ile Protokol İmzaladı

TESFED Ve Milli Eğitim Bakanlığı Liseler Espor Protokol

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere 21. yüzyıl becerilerini kazandırmak, öğrencileri uygun mecra, platform ve içeriklerle buluşturmak, dijitalleşme ve teknoloji kullanımı konusunda bilinçlendirmek, teknolojinin zararlarından sportif ve pedagojik yaklaşımlarla uzak tutmak ve akademik olarak geliştirmek amacıyla yapılacak çalışmalara ilişkin usul ve esasların belirlendiği T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE TÜRKİYE E-SPOR FEDERASYONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ 12/11/2019 Salı günü saat 15.00'da, Bakanlık adına Koordine Birim olarak Ortaöğretim Genel Müdürü Sayın Yusuf BÜYÜK ile e-Spor Federasyonu Başkanı Sayın Alper Afşin ÖZDEMİR tarafından Ortaöğretim Genel Müdürlük Makamında imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
  
Söz konusu protokol, 

Öğrencilerin Espor aktiviteleri aracılığıyla sosyalleşmesi, madde bağımlılığından uzak tutulması, sosyal, duygusal beceriler edinmesi, takım kurma, takımda görev alma, takım içi iletişim, yapıcı rekabet, stres yönetimi, stratejik düşünce geliştirme ve planlama yapma gibi yetkinlikler edinmesi, 

E-Spor kültürünün oluşturulması için çeşitli tanıtıcı ve bilgilendirici faaliyetlerin yapılması,

Öğrencilerin E-Spor ekosistemine ait yayıncılık ve sunuculuk faaliyetleri ile yerli ve milli oyun tasarımı ve geliştirme gibi çalışmalarda etkin görev almasının sağlanması, amacı taşımaktadır.

TESFED, ''T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile uzun zamandır üzerine çalıştığımız iş birliği protokolümüzü imzaladık. Liseli gençlerimize özel Espor projeleri geliyor'' dedi.


AZES MAĞAZA

Espor'u teorik olarak A'dan Z'ye öğrenmek istiyorsanız aşağıdan ulaşabileceğiniz, 6 farklı büyük platformda yer alan E-kitabımızı okumanızı ve Udemy Eğitimimizi dinlemenizi sizlere kesinlikle öneriyoruz değerli AZES takipçilerimiz.

Keyifli okumalar ve keyifli dinlemeler :)
https://www.adanzyeespor.com/p/azes-magaza.html

KAYNAK:


Google Play Store A'dan Z'ye Espor Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor?id=74aRDwAAQBAJ&hl=tr

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 2 Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details?id=_uXmDwAAQBAJ

Google Play Store A'dan Z'ye Espor 3 (Özel Sayı) Ekitabımız:
https://play.google.com/store/books/details/Or%C3%A7un_Kamil_Kabaday%C4%B1_A_dan_Z_ye_Espor_3?id=rJ5cEAAAQBAJ

Udemy A'dan Z'ye Espor Eğitimimiz:
https://www.udemy.com/course/adanzyeespor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Röportajlar

Belediye Espor Projeleri

Nasıl İndirilir Ve Sistem Gereksinimleri

AZES Nedir?

Post Top Ad

Your Ad Spot